Actieve vakantie Menorca: paddle surf en SUP-yoga

/Actieve vakantie Menorca: paddle surf en SUP-yoga

Actieve vakantie Menorca: paddle surf en SUP-yoga

Actieve vakantie Menorca: paddle surf en SUP-yoga

Op Menorca kun je heel veel watersporten doen. Waterfietsen, kanoën en kayakken, kite-surfen, psicoblocen, paddle surfen en SUP-yoga.

Hieronder kun je een video zien over het paddle surfen en SUP-yoga. Het is heel makkelijk en snel te leren en het is heel leuk om te doen. Menorca is erg geschikt om te kanoën, kayakken of paddlesurfen, het is leuk om in de grotten langs de kust te gaan of per auto naar moeilijk bereikbare stranden te gaan. Je kunt een opblaasbare kano meenemen, maar op verschillende plekken kun je ook een kano of kayak huren. Bijvoorbeeld in Es Grau, Cala Torret, Cala Galdana en Fornells.

Paddle surfen wordt ook steeds populairder. Het is overgewaaid uit Hawaii. De sport is populair geworden omdat diverse beroemdheden zich op de plank hebben laten zien. Het is namelijk een goede “core-work-out” en dus ook nog eens heel gezond voor je! Stand Up Paddle  is de  snelst groeiende watersport op dit moment. Dat komt omdat je binnen een paar minuten al met plezier op de plank staat en kunt suppen. Deze sport is echt toegankelijk voor iedereen. SUP staat voor Stand Up Paddle.

Wil je dit een keer uitproberen? Vraag on naar de mogelijkheden om een paddle surf te huren op ieder strand van Menorca!

SUP-yoga is yoga op een paddle surfplank. Met een anker blijft de plank op zijn plaats liggen. De oefeningen zijn allemaal op de plank erg relaxed als je het kabbelende water onder je plank hoort.

 

 

 

Door | 2018-02-02T11:56:56+01:00 juli 14th, 2015|actieve vakantie, menorca, tips|0 Reacties

Geef een reactie