Een makelaar vinden op Menorca

/Een makelaar vinden op Menorca

Een makelaar vinden op Menorca

Een huis kopen en makelaar vinden op Menorca

Een huis kopen op Menorca of in Spanje gaat anders dan we in Nederland gewend zijn. Er bestaat niet een verzamelwebsite zoals www.funda.nl in Nederland waar alle huizen op staan.

En de huizen die te koop staan, staan ook meestal niet bij slechts 1 makelaar te koop, maar soms wel bij meer dan 5 makelaars. De makelaardij wijkt daarmee sterk af van de Nederlandse werkwijze waarbij men uitsluitend exclusieve opdrachten kent.

Daarnaast heeft de notaris bij de verkoop in Menorca niet een hele grote taak zoals in Nederland. Hij zorgt alleen voor de inschrijving bij het kadaster. Daarnaast maak je gebruik van een advocaat, die alles goed controleert en de contracten opstelt en regelt een goede makelaar ook een veel zaken voor je.

Wat kan ik voor u doen als aankoop makelaar?

Ik kan u begeleiden bij het vinden van uw droomhuis in Menorca. Dat is in de meeste gevallen gratis. Gratis betekent niet dat ik niet betaald word voor de aankoop van de woning. Het betekent wel dat de verkopende makelaar zijn courtage deelt met mij. Maar die doet dat graag, want aangezien één huis vaak bij meerdere makelaars te koop staat, had het ook zo kunnen zijn dat niet hij, maar een concurrent bij de verkoop betrokken zou zijn geweest.

Door mij in te schakelen als aankoopmakelaar geeft dat u heel veel gemak, geruststelling en het zal ook een betere deal opleveren.

U heeft dan iemand voor u aan het werk die de omgeving kent, een lokaal netwerk heeft, de markt kent en dus ook de woningprijzen op waarde kan schatten en weet welke juridische procedures doorlopen moeten worden. Als aankoopmakelaar zoek ik voor u in het totale aanbod op Menorca. Ik geef u een eerlijk advies over het huis, de prijs, de omgeving en de verhuurmogelijkheden.

Als aankoopmakelaar ga ik op zoek naar het huis dat het beste aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Ik werk samen met alle makelaars op Menorca, maar het kan ook zo zijn dat ik een huis vind dat alleen bij een particulier te koop staat.

huis te koop menorca

Ik zorg voor de bemiddeling tussen u en de verkopende partij of de makelaar, maar ik ben er voor u!

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik ga op zoek naar uw droomhuis op Menorca! Wilt u een liever lijst met alle makelaars op Menorca ontvangen? Dat kan ook! Vul onderstaand formulier in en ik stuur de lijst naar u toe!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  3+2=

   

   

  Door | 2018-02-02T11:56:54+01:00 januari 7th, 2018|huis kopen Menorca, menorca|0 Reacties

  Geef een reactie