Menorca in de Media: Menorcaspecialist

/Menorca in de Media: Menorcaspecialist

Menorca in de Media: Menorcaspecialist

Menorca in de Media: Elise in Es Diari Menorca!

elise krant menorca

4 april 2014 zijn we vertrokken naar Menorca. We willen daar een half jaar gaan wonen. Een soort van “ik vertrek half” . Vorig jaar hebben we de reisgids “Reismaatje Menorca” uitgegeven. Nu gaan we verder met de promotie van deze reisgids, maar we willen daarnaast ook een website gaan maken voor Nederlanders en Belgen om alles te vinden wat je op Menorca kunt doen!

Tot nu toe hebben we het fijn op Menorca. We genieten van het buiten leven en de tijd met elkaar. We doen mee aan hardloopwedstrijden en Elise en Ariane gaan naar een Spaanse school en hebben het daar erg naar hun zin en hebben ze vriendinnetjes en vriendjes.. Hoewel het nog steeds lastig is om goed in het Spaans te communiceren, gaat het steeds beter.  Elise is begonnen met het maken van nieuwsuitzendingen over Menorca. Afgelopen zaterdag 23 mei stonden we zelfs in de Es Diari Menorca. Dé krant van Menorca, die veel gelezen wordt en in ieder café en restaurant ligt.

Mira menorca 23 mei

Ken jij Menorca al?

Menorca wordt wel eens Mallorca’s kleine slapende zusje genoemd, maar dat is allang niet meer het geval. Menorca heeft net zoals Mallorca genoeg hippe en chique hotels. En heel veel goede restaurants en lekkere wijn.

Er zijn niet zoveel disco’s als op Ibiza, maar Menorca heeft zeker de mooiste…

Én Menorca heeft meer stranden dan Mallorca en Ibiza bij elkaar. Maar je hoeft echt niet alleen te luieren of van de rust te genieten. Je kunt ook een actieve vakantie hebben.

De Camí de Cavalls, het paardenpad, een oud pad, dat rond het hele eiland gaat, is erg geschikt om te hardlopen, paardrijden, wandelen en mountainbiken. Het oude paardenpad geeft toegang tot afgelegen stranden en grotten. Op deze afgelegen stranden is het leuk om te kanoën, zeilen, duiken en snorkelen, maar natuurlijk ook gewoon om te relaxen en te pick-nicken op een romantisch strand met een kristalheldere zee.

stranden menorca: Cala Galdana

 

Door de centrale ligging midden in de Middelandse zee is Menorca altijd al populair geweest onder de piraten, de Engelsen en de Fransen. Menorca heeft mede daardoor een rijke geschiedenis.taula menorca

 

Ook de hippe Ibiza-ganger heeft Menorca ontdekt.

Menorca is een perfect eiland om te wandelen in de lente en de herfst. De hippe Ibiza-ganger heeft Menorca ook ontdekt, die willen nog een week bijkomen en ontspannen na een feestweek op Ibiza.

stranden menorca binibequer

Speciale Reisgids voor kinderen!

En als je met kinderen wilt komen naar Menorca er is een hele leuke & leerzame reisgids over Menorca. Waarin de kinderen van alle kunnen leren over de geschiedenis, natuur en taal en de ouders de leukste stranden en plaatsen kunnen vinden voor kinderen!

stranden Menorca: Cala Galdana

Wil je meer informatie of tips? Neem gerust contact met ons op!

Wil je ons helpen? Deel dit bericht op facebook. Ga ons volgen op facebook of wordt abonnee op ons youtube kanaal! Alvast bedankt!

Door | 2018-02-02T11:56:57+01:00 mei 25th, 2015|in de media, menorca|0 Reacties

Geef een reactie