Op de MTB door het mountainbike paradijs Menorca

/Op de MTB door het mountainbike paradijs Menorca

Op de MTB door het mountainbike paradijs Menorca

Menorca: op de MTB door het mountainbike paradijs.

Menorca is erg geschikt voor een actieve vakantie. Eén van de sporten die je heel goed kunt doen is moutain biken. Het oude paardenpad, de Cami de Cavalls, aangelegd door de Fransen op Menorca is hier heel erg geschikt voor. Op veel plaatsen kun je een goede mountainbike huren. In het hoog seizoen is het wel zaak op tijd te reserveren. Je kunt ook georganiseerde één of meerdaagse mountainbike tochten boeken.

Er zijn ook MTB wedstrijden. Waar je de gehele Cami de Cavalls of alleen de noord of zuid kust kunt doen. Dit is wel heel pittig en alleen voor gevorderde mountainbikers. Maar ook voor de beginnende mountainbiker of voor kinderen zijn er vele leuke MTB routes te vinden op Menorca!

Wil je mountainbikes huren dan kan dit op verschillende plaatsen bijvoorbeeld bij totvelo.com (in Cala Galdana bij Audax of bij kayakcanutells.com.

Ben je op zoek naar de beste fiets of een elektrische mountainbike? Dan kun je bij bikemenorca.com huren!

Op de website van Sports Tracker kun je verschillende mountainbike routes vinden zoals deze van Matieu Nieuwland.

Eind september is de epic360. Een combinatie van MTB en wandelen of trailrunning. Wil je hier meer informatie over? Neem dan nu contact met ons op!

 

menorca mountainbike route MTB

Ook buiten de Cami de Cavalls kun je goed mountainbiken. Menorca specialist heeft de beste mountainbike routes verzameld. Als je deze wilt ontvangen of meer informatie wilt neemt u dan nu contact met ons op.

menorca mountainbike route

 

Door | 2018-02-02T11:56:57+01:00 juni 1st, 2015|actieve vakantie, menorca, tips|1 Reactie

Eén reactie

  1. […] van de natuur op Menorca kun je door te gaan wandelen, fietsen, mountainbiken, kayakken of paardrijden. Welke activiteit kies jij om te genieten van de natuur op […]

Geef een reactie