Vakantie Mallorca, Ibiza of Menorca?

/Vakantie Mallorca, Ibiza of Menorca?

Vakantie Mallorca, Ibiza of Menorca?

Vakantie Mallorca, Ibiza of Menorca

U denkt misschien aan een vakantie op Mallorca of Ibiza, maar heeft u weleens gedacht aan een vakantie op Menorca, dat ligt naast het vakantie eiland Mallorca.

Vakantie Mallorca, Ibiza of Menorca?

Menorca wordt wel eens Mallorca’s kleine slapende zusje genoemd, maar dat is allang niet meer het geval. Menorca heeft net zoals Mallorca genoeg hippe en chique hotels. Menorca heeft meer stranden dan Mallorca en Ibiza bij elkaar. Maar op Menorca kun je ook een actieve vakantie hebben. Mallorca staat bekend om het mountainbiken en wielrennen, maar ook op Menorca kun je mountainbiken en wielrennen. Daarnaast is de Camí de Cavalls, het paardenpad, een oud voetpad, dat rond het hele eiland gaat erg geschikt om te hardlopen, paardrijden, wandelen en mountainbiken. Het oude paarden pad geeft toegang tot afgelegen stranden en grotten en op deze afgelegen stranden is het leuk om te kanoën, zeilen, duiken en snorkelen, maar natuurlijk ook gewoon om te relaxen op een romantisch strand met een kristalheldere zee.

 

Menorca is een populair eiland aan het worden onder wandelaars in de lente en de herfst en onder de hippe Ibiza-ganger die nog een week wil bijkomen en ontspannen na een feestweek op Ibiza.

Van 23 mei t/m 30 mei komen de Maxi zeilboten weer naar de hoofdstad Mahon in Menorca. De Wally’s en de J’s zijn dan langs de kade in de haven van Mahon te bewonderen en je kunt ze zien tijdens één van de races.

En als je met kinderen wilt komen naar Menorca er is een hele leuke reisgids over Menorca. Waarin de kinderen van alle kunnen leren over de geschiedenis, natuur en taal en de ouders de leukste stranden en plaatsen kunnen vinden voor kinderen!

Wil je meer informatie of tips? Neem gerust contact met ons op!

Wil je ons helpen? Deel dit bericht op facebook. Volg ons op facebook of wordt abonnee op ons youtube kanaal!

Door | 2018-02-02T11:56:57+01:00 mei 25th, 2015|in de media, menorca|0 Reacties

Geef een reactie