Waarom op vakantie naar Menorca?

/Waarom op vakantie naar Menorca?

Waarom op vakantie naar Menorca?

Ken jij Menorca al?

Ibiza is zoooooooo 2015. Kom in je vakantie van 2016 naar ons mooie, schattige, authentieke, groene, schone, ongerepte, leuke en veilige eiland: Menorca!

Waarom Menorca?

Het fijne klimaat, de prachtige idyllische baaitjes en de romantische of juist kindvriendelijke zandstranden. Niet veel ongedierte en muggen, super leuke stadjes, een lange geschiedenis, shoppen en lekker eten! De mensen zijn vriendelijk, het is er gezellig, de eilandbewoners houden van muziek en authentieke feesten. Het leven is relaxed en Caraïbisch én de prijzen zijn zelfs op de vele terrassen heel schappelijk.

Ondertussen ontdekken steeds meer mensen dit goed bewaard gebleven geheim;

“We zijn weer terug en hebben een heerlijke vakantie gehad. Nogmaals heel erg dank voor je tips en vooral ook je boekje, dit was echt onze ‘handleiding’ en we hebben er veel gebruik van gemaakt. 🙂 We gaan ook zeker nog wel een keer terug naar Menorca, het is echt een heerlijk eiland.” M. van Tol

“Ik ben deze zomervakantie met mijn ouders en broer op vakantie geweest op Menorca. Mijn moeder had van tevoren jouw boekje besteld, dus kon ik me goed voorbereiden. Ik vond het een leuk boekje en heb een leuke vakantie gehad.” (Femke Wissman 9 jaar)

Als Menorca een man zou zijn, dan zou hij rustig zoals het landschap, romantisch zoals paardrijden bij zonsondergang en stoer zoals het rotsklimmen boven de woeste oceaan. Helaas ik kan niet trouwen met een eiland. Maar het is maar 2 uur vliegen. Ik kom terug.” Evi Hanssen in 3 op Reis.

“Afscheid nemen bestaat niet, daarom beloof ik bij deze, Clarice, Ariane, Elise, ik kom terug. Ik kom terug en dan neem ik vriendlief en onze kleine meid mee. Ons meisje ‘leest’ zich in de tussentijd alvast in in ‘haar’ Reismaatje Menorca boek.” Eva Hopstaken (freelance reisredacteur)

Meer weten? Wil je advies of tips? Vul dan dit bericht in dan neem ik z.s.m. contact met je op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  maak de volgende som 10+2=

  Door | 2018-02-02T11:56:56+01:00 oktober 29th, 2015|menorca, tips, Wat ga je doen op vakantie? reisgids Menorca|0 Reacties

  Geef een reactie