Fantastisch Menorcaanse Finca te huur op Menorca!

/Fantastisch Menorcaanse Finca te huur op Menorca!

Fantastisch Menorcaanse Finca te huur op Menorca!

Fantastisch traditioneel Menorcaanse finca met uitzicht op zee!

Dit typische Menorcaanse huis met uitzicht op zee is gelegen op een indrukwekkend privé landgoed. De prachtige weg naar het huis gaat door de enige mozzarella boerderij op Menorca, Je kunt tijdens je vakantie een bezoek brengen aan de boerderij en zien hoe deze kaas gemaakt wordt. In het najaar kun je ook op wild schieten op het landgoed.

Vanuit de finca en de tuin heb je uitzicht op zee, maar ook het uitzicht over het natuurgebied Es Grao is indrukwekkend. Het heeft een prachtig groot zwembad en diverse mooie zon- en schaduwterrassen.

finca Menorca te huur

Het huis heeft 5 slaapkamers met elk 2 slaapplaatsen. Er staat nog een huis naast, wat ook geschikt is voor 10 personen. Eventueel kunnen er 20 personen verblijven, dit is op aanvraag.

Op de begane grond is er één slaapkamer en één badkamer.

Op de 1e etage zijn 4 slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft een badkamer en-suite. Daarnaast is er een volledige badkamer met douche en toilet én een apart toilet met wastafel.

Er zijn diverse terrassen om in de zon of in de schaduw te eten of te relaxen en te genieten van het authentieke Menorca.

finca Menorca te huur vakantiehuis

Het zwembad is heerlijk groot en heeft een prachtige tuin met fruitbomen en uitzicht op zee. Je kunt vanuit de tuin een wandeling maken naar de Cami de Cavalls en naar de zee lopen.

finca Menorca te huur vakantie

Het is een geweldig huis om tot rust te komen, voor een relaxte vakantie en tijd met familie of vrienden zonder dat je ergens naar toe moet.

De finca is gelegen aan de weg tussen Mahón en Fornells. Net voor Addaya. Het is heel geschikt om heel Menorca vanaf hier te ontdekken!

Hier kun je op google maps zien waar het huis gelegen is.

De finca is net beschikbaar gekomen voor verhuur. Alleen in juli is het huis niet te huur. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met mij op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  maak de volgende som 10+2=

  Door | 2018-03-09T12:02:10+01:00 maart 9th, 2018|huis huren, menorca, slapen|0 Reacties

  Geef een reactie