Menorca Plaatsen en Stranden: Arenal de Son Parc

/Menorca Plaatsen en Stranden: Arenal de Son Parc

Menorca Plaatsen en Stranden: Arenal de Son Parc

Menorca stranden en plaatsen: Arenal de Son Parc

Het strand van Son Parc, Playa de Sa Llosa en Stranden van Cala Pudent.

Het strand van Son Parc is een mooi zeer kindvriendelijk strand in het noorden van Menorca. Arenal betekent zandvlakte. Het strand is vrij breed en door de grote duinvlakte erg mooi. Er is een grote parkeerplaats, maar in de zomer is de kans groot dat je vrij ver weg moet parkeren. Je kunt ook proberen aan de andere kant te parkeren bij  Hotel Beach Club alleen dan moet je een trap naar beneden lopen.

Son Parc heeft een 18-holes golfbaan, duinen en heeft een bos met picknick tafels en een speeltuin. Het is een mooie bosrijke plaats. Het visserplaatsje Fornells is dichtbij en over de Cami de Cavalls kun je naar Arenal d’en Castell lopen. Je kunt er ook mountainbikes huren.

Bet de bus kun je goed naar Fornells en Es Mercadal. Naar Mahon is een vrij lange reis (via Arenal d’en Castell).

Vanaf Arenal de Son Parc kun je ook vrij makkelijk langs de kust lopen naar Cala Pudent, dit is een heel mooi zandstrandje en nog niet zo bekend als Cala Macarella, maar zeker een bezoek waard!

Tussen Son Parc en Arenal d’en Castell vind je nog een mooi maar moeilijk bereikbaar zandstrand Playa de sa Llosa. Ook van bovenaf heb je een mooi uitzicht.

Door | 2018-02-02T11:56:56+01:00 augustus 29th, 2015|menorca, plaatsen, stranden|0 Reacties

Geef een reactie