Cala ’n Bosch Menorca

/Cala ’n Bosch Menorca

Cala ’n Bosch Menorca

Cala n Bosch

Cala ’n Bosch ligt in het zuid-westen van Menorca en heeft  van alle bestemmingen op Menorca de langste transfer vanaf het vliegveld (1 uur). Toch is Cala ’n Bosch enorm populair onder Nederlanders. Cala ’n Bosch heeft een leuk klein haventje met diverse restaurants en winkels en 2 kleine strandjes. Er is van alles te doen voor kinderen, waaronder een groot waterpark. Er is een grote keuze aan accommodaties waaronder all-inclusive hotels, only-adults resorts, maar ook appartementen en bungalows. Je kunt hier natuurlijk ook een huis huren.

cala n bosch menorca

Vanuit Cala ’n Bosch kun je naar Cala Blanca en Ciutadella met de bus, maar met een huurauto ben je natuurlijk veel flexibeler. Je kunt ook een fiets huren, de wegen naar Ciutadella zijn goed te doen met de fiets!

cala n bosch menorca

Cala Blanca

Cala Blanca is ook een leuk plaatsje met een klein strand. Ze hebben een hele leuke beach bar Hola Ola waar ze 28 mei een leuke dag hebben met muziek en food trucks. Een aanrader Maar ook op andere dagen kun je hier genieten op het heerlijke terras met de mooiste zonsondergangen.

Een andere tip is de Irish Pub “The Barney Stone”. Ook hier heb je mooie uitzichten over zee en zonsondergangen en je kunt er lekker eten.

Ook in Cova Sa Nacra aan de andere kant in Santandria kun je lekker eten met de mooiste uitzichten over de cala!

Ciutadella

Een must do is natuurlijk Ciutadella wat letterlijk klein stadje betekent én dat is het ook. Struinen door de kleine straatjes. Té gekke winkeltjes en lekker eten. In de zomer veel muziek, marktjes en mensen.

ciutadella menorca

Op deze pagina lees je meer tips over Ciutadella op Menorca

Meer tips voor een vakantie in en rond Cala n Bosch:

Heb je nog meer vragen wil je een auto reserveren of een excursie boeken? Ik help je graag!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  maak de volgende som 10+2=

  Geef een reactie