een huis kopen op menorca

/een huis kopen op menorca
een huis kopen op menorca 2023-05-08T09:12:31+01:00

Staat jouw droomhuis op Menorca?

Mijn naam is Clarice de Bruin. Het was mijn droom om te wonen op Menorca en dat doe ik nu ook! Ik vind Menorca een fantastisch eiland en ik deel het graag! Ik geloof dat Menorca een geweldig eiland is om te wonen, vakantie te vieren en/of om er te investeren. Zodra je op Menorca komt voel je de goede energie en zie je overal dat de inwoners al jaren goed voor het eiland zorgen. Het is er schoon, veilig en de natuur staat er op de eerste plaats. Daarnaast is er bijna geen dag dat de zon niet schijnt.

Ik woon samen met mijn 2 dochters op Menorca. Wij komen al sinds 2008 op Menorca. Menorca is klein, maar ook heel groot, er is zo veel te doen en te zien! Wij zijn ook nog steeds niet klaar met Menorca ontdekken! Veel tips over Menorca vind je op mijn blog.

Je denkt misschien om een huis te kopen op Mallorca of Ibiza, maar heeft u wel eens gedacht aan een droomhuis op Menorca?

Menorca wordt wel eens Mallorca’s kleine slapende zusje genoemd, maar dat is allang niet meer het geval.

Menorca heeft net zoals Mallorca genoeg hippe en chique hotels.

Menorca heeft meer stranden dan Mallorca en Ibiza bij elkaar.

Daarnaast is de Camí de Cavalls, het paardenpad, een oud voetpad, dat rond het hele eiland gaat erg geschikt om te hardlopen, paardrijden, wandelen en mountainbiken. Het oude paarden pad geeft toegang tot afgelegen stranden en grotten en op deze afgelegen stranden is het leuk om te kanoën, zeilen, duiken en snorkelen, maar natuurlijk ook gewoon om te relaxen op een romantisch strand met een kristalheldere zee.
Menorca is een populair eiland aan het worden onder wandelaars in de lente en de herfst en onder de hippe Ibiza-ganger die nog een week wil bijkomen en ontspannen na een feestweek op Ibiza.