trouwen op Menorca

/trouwen op Menorca
trouwen op Menorca 2023-05-12T10:47:12+01:00

Ja ik wil! Trouwen op Menorca!

Het is zo ver. Je bent ten huwelijk gevraagd en je hebt JA! gezegd. Nu begint de zoektocht naar de perfecte locatie voor deze bijzondere dag! Misschien denk je aan trouwen op Ibiza of Curacao. Maar ik denk dat er niets mooier is om de mooiste dag van je leven mee te maken op Menorca!

Trouwen op Menorca staat voor trouwen in een paradijselijke omgeving, (bijna altijd) lekker weer, een ontspannen en relaxte sfeer, romantische baaitjes en toplocaties!

Menorca is puur, rustig en onontdekt. Je vindt er prachtige stranden, prachtige zonsondergangen, een azuurblauwe zee, heel veel natuur, cultuur, authentieke boerderijen én heerlijk eten en drinken. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte droombruiloft!

Sergio Llull, een bekende basketbalspeler van Real Madrid is ook getrouwd in Menorca.  

trouwen Menorca

Hier vind je nog meer inspiratie voor je bruiloft op Menorca! De 8 beste plekken voor een bruiloft op Menorca. Alles is mogelijk; trouwen op het strand met de blote voeten, ’s avonds bij zonsondergang of in de tuin bij een afgehuurde villa. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

trouwen Menorca

“Onze trouwdag was de mooiste dag van mijn leven”

“Onze trouwdag was de mooiste dag van mijn leven” Waarom zou je het dan niet nog een keer over doen? Vertel elkaar nog een keer in het bijzijn van (klein)kinderen waarom jullie zo gek op elkaar zijn. Maak er iets speciaals van op een prachtig paradijselijk eiland op slechts 2 uur vliegen van Nederland!

trouwen menorca

Ben je op zoek naar een unieke, intieme en kleinschalige bruiloft? Neem dan nu contact met ons op.

Door onze kennis en ervaring met Menorca en het organiseren van kleinschalige evenementen wordt het een onvergetelijke bruiloft! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van betaalbaar tot exclusief!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  maak de volgende som 10+2=

   

  Wij helpen je graag met het organiseren van je droombruiloft op Menorca.