over mij

/over mij
over mij 2018-02-02T18:28:59+01:00

Mijn naam is Clarice de Bruin. Het was mijn droom om te wonen op Menorca en dat doe ik nu ook! Ik vind Menorca een fantastisch eiland en ik deel het graag! Ik geloof dat Menorca een geweldig eiland is om te wonen, vakantie te vieren en/of om er te investeren. Zodra je op Menorca komt voel je de goede energie en zie je overal dat de inwoners al jaren goed voor het eiland zorgen. Het is er schoon, veilig en de natuur staat er op de eerste plaats. Daarnaast is er bijna geen dag dat de zon niet schijnt.

Ik woon samen met mijn 2 dochters op Menorca en zij gaan naar een lokale school in de hoofdstad Mahon. De officiële taal op Menorca is het Catalaans en daarom spreken Elise en Ariane nu Spaans, Catalaans, Engels en natuurlijk Nederlands. We zijn helemaal gewend aan het Spaanse leven en we genieten er nog iedere dag van. Maar we blijven wel echte Nederlanders. We kijken iedere dag naar het Jeugdjournaal, we volgen Wie is de Mol? en we luisteren op Spotify naar de afspeellijst van meester Jesper Hesseling. En niet te vergeten, Sinterklaas vieren we met surprises! En natuurlijk missen we onze Nederlandse familie en vrienden, maar het leven op Menorca is fantastisch. Dat is moeilijk uit te leggen, dat moet je ervaren!

Door mijn enthousiasme, liefde voor het eiland en jarenlange ervaring in de vastgoed markt kan ik jou ook helpen bij je zoektocht naar een geschikt huis om te wonen, vakantie te vieren en/of om te investeren.

Heb je een vraag, ben je op zoek naar een leuke vakantie of ben je op zoek naar een huis op Menorca?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op! Ik geef je graag tips en advies!

¡hasta luego en Menorca!

Saludos,

Clarice de Bruin

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht

    maak de volgende som 10+2=